Een woord is een woord is een woord.

Zelden heb ik de drang gevoeld om over 100% werkgerelateerde zaken iets te schrijven. Omdat ik vind dat je ergens de grens privé en werk moet behouden, omdat het tegenwoordig je kop kan kosten als je de grens overschrijdt,…

Maar zelden ben ik zo teleurgesteld in de medemens die ‘in de media werkt’ of in de media wilt werken. Eerst en vooral, ik werk voor een prachtig bedrijf die een zeer woelige periode heeft meegemaakt. Een verhuis, stoelendans op verschillende posities, lege stoelen die gevuld moesten worden,…

Tabula rasa. 2017 ging een goed jaar worden, een nieuwe start met hernieuwde enthousiasme en elan. De nodige mensen werden gecontacteerd en nieuwe overeenkomsten werden gemaakt. Stilaan terug één team, een volledige ploeg om er tegenaan te gaan. Maar blijkbaar betekenen getekendobiwanshakee contracten vandaag de dag niets meer. “Een getekende contract wilt niets meer zeggen.” Een spijtige tendens die ik alsmaar vaker terugzie in mijn geliefde sector. Een handtekening, die nochtans werd gezet zonder pistool tegen de slaap, is waardeloos, wegwerpbaar geworden. 

Ik weiger te geloven dat dit de norm wordt in mijn sector. Een woord is een woord is een woord.

karma

Een gedachte over “Een woord is een woord is een woord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s